OSEBNO TRENERSVO

Osebni trener je strokovnjak za fitnes, posebej usposobljen za sestavo in izvedbo individualnega programa treninga. Individualna vadba je  namenjena vsem, ki si želite osebni pristop in strokovno vodstvo v času celotnega procesa vadbe.

PREDNOSTI OSEBNEGA TRENERSTVA

-Strokovni nadzor in neprestana motivacija

-Varnost in prilagodljivost

-Nasveti o prehrani in sestava jedilnika

-Meritve, analize in spremljanje napredka

-Zagotovljen napredek pri oblikovanju vaše idealne postave

SI PRIPRAVLJEN/A NA SPREMEMBO?

mladen jeremič

Po letih intenzivnega treninga borilnih veščin in številnih uspešnih tekmovanj sem začel trenirati v fitnesu in dvigovati uteži. Kmalu za tem sem na Fakulteti za šport pridobil strokovni naziv, ki mi kot osebnemu trenerju z večletnimi izkušnjami na področju fitnessa in nutricizma pomaga na zdrav način pripeljati svoje varovance do najboljših rezultatov.

Moj način treninga je skovan na 20-letnih izkušnjah na področju fitnesa. Preizkusil sem vse mogoče pristope ter obdržal kar deluje, nepotreben balast pa zavrgel. Zato razumem, kako izgraditi optimalno telo, kljub različnim genetskim predispozicijam.

FITNES NI SAMO ODREKANJE, TRENING JE LAHKO NAČIN ŽIVLJENJA. VKLJUČITE GA V SVOJ RITEM. TELO IN UM VAM BOSTA HVALEŽNA!

BLAŽ PETKOVŠEK

Sem Blaž Petkovšek, 32-letni strokovnjak za telesno pripravo. Že več kot 10 let se ukvarjam z znanostjo v športu in s treniranjem vrhunskih športnikov, mladih talentov ter rekreativcev.

V času študija na Fakulteti za šport sem pridobil veliko znanja ter priznanih usposobljenosti za delo v športu, nato sem pot nadaljeval z delom v različnih klubih, športnih panožnih zvezah in ustanovah, povezanih z znanostjo v športu. Leta 2014 sem se odpravil v Združene Arabske Emirate, kjer sem tri sezone skrbel za telesno pripravo košarkarske ekipe BC Sharjah. Od leta 2017 do danes razvijam svoje podjetje na področju športa in zdravega načina življenja.

Biti trener je moja velika strast in želim svojim strankam omogočiti najboljše možne pogoje za trening ter izboljšanje kvalitete življenja ali športne uspešnosti.