osebno trenerstvo

Osebni trener je strokovnjak za fitnes, posebej usposobljen za sestavo in izvedbo individualnega programa treninga. Individualna vadba je namenjena vsem, ki si želite osebni pristop in strokovno vodstvo v času celotnega procesa vadbe.

prednosti osebnega trenerja

Strokovni nadzor in
neprestana motivacija

Varnost in
prilagodljivost

Nasveti o prehrani in
sestava jedilnika

Strokovni nadzor in
neprestana motivacija

Nasveti o prehrani in
sestava jedilnika

si pripravljen/-a na spremembo?

MLADEN JEREMIĆ

Po letih intenzivnega treninga borilnih veščin in številnih uspešnih tekmovanj sem začel trenirati v fitnesu in dvigovati uteži. Kmalu za tem sem na Fakulteti za šport pridobil strokovni naziv, ki mi kot osebnemu trenerju z večletnimi izkušnjami na področju fitnessa in nutricizma pomaga na zdrav način pripeljati svoje varovance do najboljših rezultatov.

Moj način treninga je skovan na 20-letnih izkušnjah na področju fitnesa. Preizkusil sem vse mogoče pristope ter obdržal kar deluje, nepotreben balast pa zavrgel. Zato razumem, kako izgraditi optimalno telo, kljub različnim genetskim predispozicijam.

FITNES NI SAMO ODREKANJE, TRENING JE LAHKO NAČIN ŽIVLJENJA. VKLJUČITE GA V SVOJ RITEM. TELO IN UM VAM BOSTA HVALEŽNA!

JAN OKORN

Sem Jan Okorn, 29-letni trener in diplomirani fizioterapevt. Delujem na področju osebnega trenerstva, skupinskih vadb, masaž in rehabilitacije na lokacijah v Borovnici in na Vrhniki.

Gibanje in šport me tesno spremljata že celo življenje. V mladosti sem preizkusil mnogo športov. Navdušenost za šport me je vodila na Fakulteto za šport, kjer sem diplomiral iz smeri Športna vzgoja. Tekom študija sem se preizkusil v vodenju različnih športih skupin (trening nogometa, učenje plavanja, vadba gimnastike, fitnes skupinske vadbe, vadbe za starejše).

Po dokončanem študiju in praksi sem začel delati kot osebni fitnes trener in vaditelj skupinskih vadb. Kmalu sem spoznal, da mi največje veselje in izziv predstavlja delo z ljudmi po poškodbah. V želji po novih znanjih iz področja rehabilitacije sem se vpisal še na dodiplomski študij fizioterapije, katerega sem uspešno zaključil leta 2021.

Moja vizija je preko izboljšanja kvalitete gibanja celostno pomagati ljudem pri odpravljanju bolečin in telesnih omejitev.