osebno trenerstvo

Osebni trener je strokovnjak za fitnes, posebej usposobljen za sestavo in izvedbo individualnega programa treninga. Individualna vadba je namenjena vsem, ki si želite osebni pristop in strokovno vodstvo v času celotnega procesa vadbe.

prednosti osebnega trenerja

Strokovni nadzor in
neprestana motivacija

Varnost in
prilagodljivost

Nasveti o prehrani in
sestava jedilnika

Strokovni nadzor in
neprestana motivacija

Nasveti o prehrani in
sestava jedilnika

si pripravljen/-a na spremembo?

MLADEN JEREMIĆ

Po letih intenzivnega treninga borilnih veščin in številnih uspešnih tekmovanj sem začel trenirati v fitnesu in dvigovati uteži. Kmalu za tem sem na Fakulteti za šport pridobil strokovni naziv, ki mi kot osebnemu trenerju z večletnimi izkušnjami na področju fitnessa in nutricizma pomaga na zdrav način pripeljati svoje varovance do najboljših rezultatov.

Moj način treninga je skovan na 20-letnih izkušnjah na področju fitnesa. Preizkusil sem vse mogoče pristope ter obdržal kar deluje, nepotreben balast pa zavrgel. Zato razumem, kako izgraditi optimalno telo, kljub različnim genetskim predispozicijam.

FITNES NI SAMO ODREKANJE, TRENING JE LAHKO NAČIN ŽIVLJENJA. VKLJUČITE GA V SVOJ RITEM. TELO IN UM VAM BOSTA HVALEŽNA!

JAN OKORN

Sem Jan Okorn, 29-letni trener in diplomirani fizioterapevt. Delujem na področju osebnega trenerstva, skupinskih vadb, masaž in rehabilitacije na lokacijah v Borovnici in na Vrhniki.

Gibanje in šport me tesno spremljata že celo življenje. V mladosti sem preizkusil mnogo športov. Navdušenost za šport me je vodila na Fakulteto za šport, kjer sem diplomiral iz smeri Športna vzgoja. Tekom študija sem se preizkusil v vodenju različnih športih skupin (trening nogometa, učenje plavanja, vadba gimnastike, fitnes skupinske vadbe, vadbe za starejše).

Po dokončanem študiju in praksi sem začel delati kot osebni fitnes trener in vaditelj skupinskih vadb. Kmalu sem spoznal, da mi največje veselje in izziv predstavlja delo z ljudmi po poškodbah. V želji po novih znanjih iz področja rehabilitacije sem se vpisal še na dodiplomski študij fizioterapije, katerega sem uspešno zaključil leta 2021.

Moja vizija je preko izboljšanja kvalitete gibanja celostno pomagati ljudem pri odpravljanju bolečin in telesnih omejitev.

TEA

Sem Tea, certificirana osebna trenerka. S športom sem povezana že praktično celo življenje. Kot otrok sem se preizkusila v številnih športih, vključno z floorbalom, nogometom ter hip hop in zumba plesom. Po dveh porodih in veliko preplesanih letih sem odkrila fitnes svet, ki je postal skoraj moj drugi dom.

Nikoli nisem bila pristašica uteži, vendar sem se po drugem porodu odločila, da bom poskusila tovrstno vadbo. Želela sem se spet počutiti kot ženska in si povrniti nazaj nekdanjo vitalnost. Sprva so bili začetki zelo težki, saj nisem nikoli prej dvigovala uteži, toda po nekaj mesecih je ta vrsta vadbe postala moj navdih in gym moj drugi dom. Tu sem pobegnila vsakdanjemu življenju, kjer sem bila mama, žena in gospodinja.

Šele v fitnesu sem se naučila, kako premagovati samo sebe. Ta občutek moči in zadovoljstva mi je dal neverjetno energijo in moč. Postala sem disciplinirana in odvisna od treningov. Čeprav sem preživela že veliko napornih treningov in bolečin v mišicah, jih ne obžalujem. Po izobrazbi sem medicinska sestra, tako da že od nekdaj rada delam z ljudmi in to je moje poslanstvo.

Želim si ustvarjati pozitivne spremembe pri ljudeh, da se bodo dobro počutili v svoji koži. Zato neglede na vaše cilje – hujšanje, povečanje mišične mase ali izboljšanje splošnega počutja sem tu, da vas vodim na poti do uspeha. Veselim se, da bomo skupaj gradili bolj zdravo življenje.